موافقت تایلند و کامبوج با میانجی‌گری مالزی برای حل درگیری مرزی پزشکیان در وزارت صنعت، معدن و تجارت حضور یافت ناگفته‌های عراقچی از جنگ ۱۲ روزه در گفت‌و‌گو با جواد موگویی منتشر شد + فیلم رئیس‌جمهور از وزارت راه و شهرسازی بازدید به عمل آورد (۵ مرداد ۱۴۰۴) ۳ سرباز صهیونیست به دلیل امتناع از شرکت در جنگ غزه به زندان محکوم شدند آمریکا به شرق سوریه تجهیزات لجستیکی سنگین ارسال کرد ویدئو | تصاویری متفاوت از حضور رهبر انقلاب در چادر عشایر اردبیل در سال ۱۳۷۹ هشدارها درباره افزایش شمار شهدا بر اثر گرسنگی و تله‌های مرگبار در مراکز کمک‌رسانی مالکی: میزبانی ایران از پناهندگان افغانستانی بیانگر نقش آفرینی جمهوری اسلامی در حمایت از حقوق بشر است احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار‌های کنترل‌شده در خمین (۵ مرداد ۱۴۰۴) ۱۱ شهید و ۵۰ زخمی دیگر در غزه | ۶ نفر در شبانه‌روز گذشته به علت سوء تغذیه جان باختند (۵ مرداد ۱۴۰۴) حملات اسرائیل به غزه با وجود اعلام آتش‌بس موقت (۵ مرداد ۱۴۰۴) بازداشت گسترده اعضای حزب بعث در عراق ناترازی انرژی و آب؛ چالش‌ها و راهکار‌ها یک اسرائیلی دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شد عراقچی، شهریور ۱۴۰۴ در مشهد | دومین نشست دیپلماسی استانی در شرق ایران برگزار خواهد شد قانون مجلس در تعلیق همکاری با آژانس کاملا روشن و شفاف است شیوه‌نامه تبدیل وضعیت معلمان پیش‌دبستانی هرچه سریع‌تر ابلاغ شود تذکر کتبی نمایندگان مجلس به مسئولان اجرایی: افغانستانی‌های بدون پروانه اقامت از کشور اخراج شوند رئیس سازمان اداری استخدامی: تعطیلی ادارات اولویت ما نبود، اما در شرایط اضطراری اجتناب‌ناپذیر است بزرگداشت ۵۱ شهید اقتدار نیروی زمینی سپاه پاسداران با حضور فرمانده کل سپاه آتش به دروازه‌های چهارمین شهر بزرگ ترکیه رسید + فیلم پهنه صنعتی_معدنی سنگان خواف خراسان رضوی فاقد برنامه جامع برای آب پایدار است استاندار خراسان رضوی تأکید کرد: لزوم برگزاری تورهای صنعتی در استان برای پیوند نسل جوان با کارآفرینی معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی ارتش: مقاومت و پایمردی رمز موفقیت ایران در جنگ ۱۲ روزه بود تقدیر نمایندگان مجلس از پیشرفت‌های راهبردی فضایی و ارسال ماهواره مخابراتی ناهید ۲ قالیباف: تعلیق همکاری با آژانس بین المللی انرژی اتمی باید طبق قانون انجام شود
سرخط خبرها

انتخابات ریاست‌جمهوری و مسئله فراوانی نامزد‌ها | ۱۴۰۰ مانند انتخابات ۱۳۹۲ است؟

  • کد خبر: ۶۰۸۴۳
  • ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۵
انتخابات ریاست‌جمهوری و مسئله فراوانی نامزد‌ها | ۱۴۰۰ مانند انتخابات ۱۳۹۲ است؟
اگر اوضاع بدین‌گونه پیش رود و شورای نگهبان نیز نظری بسیط در رابطه با بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخاباتی داشته باشد، در انتخابات پیش رو با تعدد نامزد‌ها روبه‌رو خواهیم شد. همین مسئله سبب شده است تا چهره‌های سیاسی مختلف به این وضعیت موضع‌گیری کنند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری در پیش است و با نزدیک‌شدن به روز موعود، از هر کناری نام نامزدی به گوش می‌رسد. برخی حتی باوجود اصرار بخش‌های درخور توجهی از جامعه و حمایت گروه‌های سیاسی، تاکنون رغبتی به حضور در انتخابات ۱۴۰۰ نشان نداده‌اند و برخی دیگر بی‌آنکه دعوتی از آن‌ها صورت گیرد، خود برای نامزدی در انتخابات، از پیش اعلام آمادگی و این موضوع را رسانه‌ای کرده‌اند. اگر اوضاع بدین‌گونه پیش رود و شورای نگهبان نیز نظری بسیط در رابطه با بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخاباتی داشته باشد، در انتخابات پیش رو با تعدد نامزد‌ها روبه‌رو خواهیم شد. همین مسئله سبب شده است تا چهره‌های سیاسی مختلف به این وضعیت موضع‌گیری کنند. در ادامه آخرین اظهار نظرات در این زمینه را مرور خواهیم کرد.


هرکس از خانه قهر می‌کند، نامزد ریاست‌جمهوری می‌شود

صادق خرازی، دبیرکل حزب ندای ایرانیان، در گفتگو با ایسنا درباره نبود نظام حزب در ایران و آسیب‌های این فقدان در انتخابات گفت: در نظام‌هایی که دموکراسی نهادینه شده است، احزاب بر اساس مؤلفه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، امنیتی و هنری افراد را بررسی و از آن‌ها سؤال می‌کنند و کسی که بیشترین نمره را در این حوزه‌ها به‌دست آورد، به‌عنوان نامزد در انتخابات معرفی می‌کنند، اما در ایران هرکسی از خانه قهر می‌کند، نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری و اتفاقا رئیس‌جمهور هم می‌شود.


تکثر نامزد‌ها به نفع اصلاح‌طلبان نیست

علی صوفی، دبیرکل حزب پیشرو اصلاحات، در گفتگو با برنا درباره انتخابات ۱۴۰۰ و وضعیت اصلاح‌طلبان در این‌باره گفت: تکلیف برای انتخابات آینده روشن است. انتخابات ما تا اینجا ۲ وضعیت داشته است؛ یا از ابتدا یک نامزد شاخص وجود داشت، مثل دوره‌هایی که رهبر معظم انقلاب یا آقای هاشمی‌رفسنجانی نامزد بودند، یا زمانی که در سال۷۵ رئیس دولت اصلاحات نامزد شد. در آن دوره تک‌نامزدی بود و معلوم بود که همه می‌روند و پشت سر این افراد قرار می‌گیرند، ولی از سال۸۴ ما با تکثر نامزد‌ها روبه‌رو بودیم و این وضعیت تا اینجا تغییر نکرده است. امروز ما وارد مرحله‌ای از انتخابات ریاست‌جمهوری شده‌ایم که شبیه به سال۹۲ است و تکثر نامزد داریم و، چون نمی‌توان چهره شاخصی را بین این افراد شناسایی کرد، تکثر نامزد‌ها به نفع اصلاح‌طلبان نیست. اگر باز هم با تکثر نامزد روبه‌رو باشیم، میزان اقبال عمومی مردم کم خواهد بود. امروز وضعیت اصلاح‌طلبان در بین مردم مانند سال‌های ۹۲ و ۹۶ نیست.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->