ویدئو | روایت محمود کریمی از ماجرای خواندن نوحه «ای ایران» در حضور رهبر معظم انقلاب برگزاری همه‌پرسی با مشارکت همه ساکنان آن راه‌حل عادلانه برای فلسطین است تاکید وزرای خارجه ایران و ترکیه بر پایان دادن به نسل کشی در فلسطین اشغالی سران بریکس حمله تجاوزکارانه رژیم اسرائیل و آمریکا به ایران را محکوم کردند پوتین: آینده به کشور‌های در حال رشد تعلق دارد نتانیاهو قبل از سفر به آمریکا یاوه گویی کرد عراقچی: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور ملل متحد است جزئیاتی جدید از حادثه دریایی در سواحل الحدیده یمن (۱۵ تیر ۱۴۰۴) یک نظامی صهیونیست پس از مشارکت در جنگ لبنان و غزه خودکشی کرد رهبر انصارالله: اسلام امام حسین (ع) بنیانگذار صلح است نه سازش رئیس جمهور برزیل از عراقچی در ریودوژانیرو استقبال کرد عنصر وابسته به موساد در همدان دستگیر شد پوتین: روسیه و آمریکا مدت‌هاست که روابط منحصربه فرد و خوبی داشته‌اند سخنگوی سپاه: قطعا دشمن نگران پاسخ ویرانگر ایران در صورت هرگونه جنگ جدید است حمله مسلحانه به یک کشتی در جنوب‌غربی الحدیده یمن هند: روابط راهبردی با روسیه مثال‌زدنی و استوار است گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و فرانسه درباره تحولات منطقه و روابط کنسولی تداوم حملات در غزه چندین شهید و زخمی برجای گذاشت نخست‌وزیر لبنان: ثبات در کشور فقط با عقب‌نشینی کامل اسرائیل و توقف تجاوزات آن محقق می‌شود واکنش محسن رضایی به حضور رهبری در عزاداری شب عاشورا | ستون این خانه محکم و استوار است غزه از ابتدای جنگ تاکنون ۵۷ هزار و ۴۱۸ شهید داشته است پارلمان آلمان: اقدامات اسرائیل و آمریکا علیه ایران غیرقانونی بود نتانیاهو: بدون خلع سلاح غزه به جنگ پایان نخواهیم داد وزیر امور خارجه چین: بمباران تاسیسات هسته‌ای ایران یک بدعت خطرناک است وزیر خارجه پاکستان: ما در کنار ایران هستیم سفارت سوئیس در تهران بازگشایی شد یک رسانه صهیونیستی اعتراف کرد: ساختمان وزارت جنگ اسرائیل با موشک‌های ایرانی هدف قرار گرفته است
سرخط خبرها

انتخابات ریاست‌جمهوری و مسئله فراوانی نامزد‌ها | ۱۴۰۰ مانند انتخابات ۱۳۹۲ است؟

  • کد خبر: ۶۰۸۴۳
  • ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۵
انتخابات ریاست‌جمهوری و مسئله فراوانی نامزد‌ها | ۱۴۰۰ مانند انتخابات ۱۳۹۲ است؟
اگر اوضاع بدین‌گونه پیش رود و شورای نگهبان نیز نظری بسیط در رابطه با بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخاباتی داشته باشد، در انتخابات پیش رو با تعدد نامزد‌ها روبه‌رو خواهیم شد. همین مسئله سبب شده است تا چهره‌های سیاسی مختلف به این وضعیت موضع‌گیری کنند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری در پیش است و با نزدیک‌شدن به روز موعود، از هر کناری نام نامزدی به گوش می‌رسد. برخی حتی باوجود اصرار بخش‌های درخور توجهی از جامعه و حمایت گروه‌های سیاسی، تاکنون رغبتی به حضور در انتخابات ۱۴۰۰ نشان نداده‌اند و برخی دیگر بی‌آنکه دعوتی از آن‌ها صورت گیرد، خود برای نامزدی در انتخابات، از پیش اعلام آمادگی و این موضوع را رسانه‌ای کرده‌اند. اگر اوضاع بدین‌گونه پیش رود و شورای نگهبان نیز نظری بسیط در رابطه با بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخاباتی داشته باشد، در انتخابات پیش رو با تعدد نامزد‌ها روبه‌رو خواهیم شد. همین مسئله سبب شده است تا چهره‌های سیاسی مختلف به این وضعیت موضع‌گیری کنند. در ادامه آخرین اظهار نظرات در این زمینه را مرور خواهیم کرد.


هرکس از خانه قهر می‌کند، نامزد ریاست‌جمهوری می‌شود

صادق خرازی، دبیرکل حزب ندای ایرانیان، در گفتگو با ایسنا درباره نبود نظام حزب در ایران و آسیب‌های این فقدان در انتخابات گفت: در نظام‌هایی که دموکراسی نهادینه شده است، احزاب بر اساس مؤلفه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، امنیتی و هنری افراد را بررسی و از آن‌ها سؤال می‌کنند و کسی که بیشترین نمره را در این حوزه‌ها به‌دست آورد، به‌عنوان نامزد در انتخابات معرفی می‌کنند، اما در ایران هرکسی از خانه قهر می‌کند، نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری و اتفاقا رئیس‌جمهور هم می‌شود.


تکثر نامزد‌ها به نفع اصلاح‌طلبان نیست

علی صوفی، دبیرکل حزب پیشرو اصلاحات، در گفتگو با برنا درباره انتخابات ۱۴۰۰ و وضعیت اصلاح‌طلبان در این‌باره گفت: تکلیف برای انتخابات آینده روشن است. انتخابات ما تا اینجا ۲ وضعیت داشته است؛ یا از ابتدا یک نامزد شاخص وجود داشت، مثل دوره‌هایی که رهبر معظم انقلاب یا آقای هاشمی‌رفسنجانی نامزد بودند، یا زمانی که در سال۷۵ رئیس دولت اصلاحات نامزد شد. در آن دوره تک‌نامزدی بود و معلوم بود که همه می‌روند و پشت سر این افراد قرار می‌گیرند، ولی از سال۸۴ ما با تکثر نامزد‌ها روبه‌رو بودیم و این وضعیت تا اینجا تغییر نکرده است. امروز ما وارد مرحله‌ای از انتخابات ریاست‌جمهوری شده‌ایم که شبیه به سال۹۲ است و تکثر نامزد داریم و، چون نمی‌توان چهره شاخصی را بین این افراد شناسایی کرد، تکثر نامزد‌ها به نفع اصلاح‌طلبان نیست. اگر باز هم با تکثر نامزد روبه‌رو باشیم، میزان اقبال عمومی مردم کم خواهد بود. امروز وضعیت اصلاح‌طلبان در بین مردم مانند سال‌های ۹۲ و ۹۶ نیست.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->