رسانه روسی نوشت: آمریکا و ایران، مسائل را بدون رژیم صهیونیستی حل می‌کنند شهادت نزدیک به ۱۳۰۰ نفر در کمتر از ۲۰ روز در غزه رئیس جمهور، شهرام دبیری، مسافر قطب جنوب را از دولت اخراج کرد عربستان حملات رژیم صهیونیستی به غزه را محکوم کرد ۲ حمله هواپیماهای متجاوز آمریکایی به استان صعده یمن دستگاه امنیتی آمریکا در تلاطم | برکناری ژنرال تیموتی هاگ بدون توضیح! انصارالله هشدار داد: آتش‌بس در غزه، شرط صلح منطقه‌ای حمله موشکی روسیه به اوکراین؛ ۱۲ کشته و بیش از ۵۰ زخمی در یک روز + جزئیات انفجارها سخنگوی القسام هشدار داد: نیمی از اسرای زنده صهیونیست در خط مقدم حمله ارتش اشغالگر | مسئولیت جان آن‌ها با نتانیاهو است مجمع جهانی بیداری اسلامی بیانیه داد: سازش‌کاران با صهیونیست‌ها به سرنوشت بدی دچار می‌شوند آنروا از کشتار روزانه ۱۰۰ کودک پرده برداشت غیرقابل‌پیش‌بینی‌بودن تصمیم نهایی ترامپ درباره ایران به روایت یک رسانه عبری‌زبان پاسخ تجاری چین به آمریکا؛ اعمال تعرفه‌های تلافی‌جویانه بر واردات آمریکایی تعرفه‌های اروپا علیه آمریکا از ماه آینده اعمال می‌شود فیدان: آنکارا به هیچ وجه موافق حمله به ایران نیست رهبر انصارالله: محاصره و کشتار در غزه، جنایتی وحشیانه با حمایت آمریکا است دفاع معاون پیشین ترامپ از اظهارات جنگ‌طلبانه او علیه ایران ناپدیدشدن بیش از ۷ هزار نظامی اوکراینی در کورسک رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: شرط مذاکره با آمریکا، داشتن موضع برابر و دوری از قلدرمآبی است دشمن به دنبال این است که امید به آینده را از مردم ایران بگیرد یونیسف: روزانه ۱۰۰ کودک در غزه کشته یا زخمی می‌شوند محکومیت استفاده ابزاری آلمان و انگلیس از سازوکارهای حقوق‌بشری علیه ایران ۸۳۸ مسافر در تصادفات نوروز ۱۴۰۴ جان باختند حسن فرحات یکی از رهبران حماس، به شهادت رسید (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ادعای جدید ترامپ درباره احتمال مذاکره مستقیم با ایران واکنش عجیب ترامپ به ریزش بازار سهام آمریکا وزیر راه و شهرسازی: ۵ هزار نقطه حادثه‌خیز تصادفات در کشور شناسایی شده است حمله موشکی جنبش انصارالله یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

انتخابات ریاست‌جمهوری و مسئله فراوانی نامزد‌ها | ۱۴۰۰ مانند انتخابات ۱۳۹۲ است؟

  • کد خبر: ۶۰۸۴۳
  • ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۵
انتخابات ریاست‌جمهوری و مسئله فراوانی نامزد‌ها | ۱۴۰۰ مانند انتخابات ۱۳۹۲ است؟
اگر اوضاع بدین‌گونه پیش رود و شورای نگهبان نیز نظری بسیط در رابطه با بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخاباتی داشته باشد، در انتخابات پیش رو با تعدد نامزد‌ها روبه‌رو خواهیم شد. همین مسئله سبب شده است تا چهره‌های سیاسی مختلف به این وضعیت موضع‌گیری کنند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری در پیش است و با نزدیک‌شدن به روز موعود، از هر کناری نام نامزدی به گوش می‌رسد. برخی حتی باوجود اصرار بخش‌های درخور توجهی از جامعه و حمایت گروه‌های سیاسی، تاکنون رغبتی به حضور در انتخابات ۱۴۰۰ نشان نداده‌اند و برخی دیگر بی‌آنکه دعوتی از آن‌ها صورت گیرد، خود برای نامزدی در انتخابات، از پیش اعلام آمادگی و این موضوع را رسانه‌ای کرده‌اند. اگر اوضاع بدین‌گونه پیش رود و شورای نگهبان نیز نظری بسیط در رابطه با بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخاباتی داشته باشد، در انتخابات پیش رو با تعدد نامزد‌ها روبه‌رو خواهیم شد. همین مسئله سبب شده است تا چهره‌های سیاسی مختلف به این وضعیت موضع‌گیری کنند. در ادامه آخرین اظهار نظرات در این زمینه را مرور خواهیم کرد.


هرکس از خانه قهر می‌کند، نامزد ریاست‌جمهوری می‌شود

صادق خرازی، دبیرکل حزب ندای ایرانیان، در گفتگو با ایسنا درباره نبود نظام حزب در ایران و آسیب‌های این فقدان در انتخابات گفت: در نظام‌هایی که دموکراسی نهادینه شده است، احزاب بر اساس مؤلفه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، امنیتی و هنری افراد را بررسی و از آن‌ها سؤال می‌کنند و کسی که بیشترین نمره را در این حوزه‌ها به‌دست آورد، به‌عنوان نامزد در انتخابات معرفی می‌کنند، اما در ایران هرکسی از خانه قهر می‌کند، نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری و اتفاقا رئیس‌جمهور هم می‌شود.


تکثر نامزد‌ها به نفع اصلاح‌طلبان نیست

علی صوفی، دبیرکل حزب پیشرو اصلاحات، در گفتگو با برنا درباره انتخابات ۱۴۰۰ و وضعیت اصلاح‌طلبان در این‌باره گفت: تکلیف برای انتخابات آینده روشن است. انتخابات ما تا اینجا ۲ وضعیت داشته است؛ یا از ابتدا یک نامزد شاخص وجود داشت، مثل دوره‌هایی که رهبر معظم انقلاب یا آقای هاشمی‌رفسنجانی نامزد بودند، یا زمانی که در سال۷۵ رئیس دولت اصلاحات نامزد شد. در آن دوره تک‌نامزدی بود و معلوم بود که همه می‌روند و پشت سر این افراد قرار می‌گیرند، ولی از سال۸۴ ما با تکثر نامزد‌ها روبه‌رو بودیم و این وضعیت تا اینجا تغییر نکرده است. امروز ما وارد مرحله‌ای از انتخابات ریاست‌جمهوری شده‌ایم که شبیه به سال۹۲ است و تکثر نامزد داریم و، چون نمی‌توان چهره شاخصی را بین این افراد شناسایی کرد، تکثر نامزد‌ها به نفع اصلاح‌طلبان نیست. اگر باز هم با تکثر نامزد روبه‌رو باشیم، میزان اقبال عمومی مردم کم خواهد بود. امروز وضعیت اصلاح‌طلبان در بین مردم مانند سال‌های ۹۲ و ۹۶ نیست.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->